Fabaic 2014

Woensdag is het zover, dan vertrek ik samen met Superstar B.V voor een week naar Florida Ford Lauderdale Amerika. Fabaic, is een van de grootste face en bodypaint conventies van de wereld. Voor de deelnemers drie dagen vol feest, workshops, jammen, shoppen en wedstrijden. Voor ons dat ook allemaal + werk en wat dagen langer. Woensdag avond komen we na een lange reis aan, dan begint het avontuur. Met als belangrijkste hightlights: de workshop van Roxanne op donderdag en die van mij op zaterdag. Zaterdagavond de facepaint wedstrijd en dan de grootste uitdaging: zondag de bodypaintwedstrijd!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en de nieuwste producten die we dan lanceren? Like us dan op facebook.

Studio Bien en Superstar B.V

 

Stay tuned!!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0